Semicolon

18 éves lány vagyok, Seminek hívnak az internetes világban. Imádom a természetet, a vintage, grunge és indie stílust, az erdőket és a sorozatokat. Minden érdekel, aminek köze van az informatikához és technikához, és szeretek nyelveket tanulni. Az iskolában valahogy mindig jó jegyeim lesznek (4), pedig nem erőltetem meg magam a tanulásban. Amúgy ötödikes leszek szeptembertől a középsuliban, szeretem az osztályomat, a legtöbb tantárgyamat, bár az érettségi és szalagavató egy kicsit kiverte a biztosítékot, de majd megbarátkozom velük. Apropó, barátkozás. Imádom a barátaimat, és több is van belőlük. Értük ölni tudnék, komolyan. Ha már itt jártál, hagyj egy üzenetet a chatben vagy írj egy rövid hozzászólást, nagyon örülnék neki. c:

 
Blog

Olvastam valahol, hogyha a blogodnak nincs konkrét témája, akkor annak olvasói sem lesznek. Hát pedig a Semicolon pontosan egy olyan oldal, aminek nincs egyetlen meghatátozott témája, ezért inkább nevezném személyes oldalnak. Ugyanis itt olvashatsz könyvekről, filmekről, sorozatokról (ezekről fent egy külön "rovatot" is találsz Sorozatok néven, ahol több mint 20 olyan TV-Show-t ismerhetsz meg, amiket már mind láttam, és ajánlanám neked is), de olvashatsz még itt kreatív ötletekről, kihívásokról, idézetekről, sőt az sem ritka, hogy egy posztban csak képeket osztok meg, mivel itt mindig azt találod, ami éppen eszembe jut. Alapvetően egy vidám blogról van szó, de ha éppen pocsék kedvem van, akkor az a bejegyzésből is meg fog látszódni, egyszóval tényleg minden a hangulatomtól és az ötleteimtől függ.

 
Chatbox 
Zenék

Ha az oldal böngészése közben Semi-s zenét akarsz hallgatni, akkor itt összegyűjtök mindig párat az éppen aktuális kedvenceimből:

Joy Division - The Eternal

JD - Love will tear us apart

Joy Division - She's lost Control

Pixies - Where is my Mind?

Joy Division - Atmosphere

Green Day - Troubled Times

Frank Iero and the Patience - Oceans

Joy Division - New Dawn Fades

Joy Division - Disorder

LP - Lost on You

 
figyelmeztetés

Figyelmeztetés: sokszor előfordul, hogy írok valamit, és másképp fejezem be a mondatot, így olyan értelmetlenségek születnek, mint az "de én ők nem érteni", vagy éppen elgépelek valamit, mert szokásom 200betű / másodperces sebességgel írni. Szóval ha ilyet találsz, ne lepődj meg. Nyilván próbálom javítani, de néha egyszerűen nem szúrnak szemet. :D

 
Teendők

A teendőimet mindig más helyre írom fel, így általában sikeresen elfeledkezek róluk. Gondoltam csinálok ide is egy gyors listát, mert minél többször látom, annál nagyobb az esély, hogy valami megmarad.

▪ Falling Skies

▪ Stranger Things ✔

▪ Dexter

▪ Westworld

▪ Internátus, Hemlock Grove, Stranger Things ismertető a sorozatajánlós részbe

 
Ti
Indulás: 2015-08-02
 

 

 

Sorozatösszegző

Vikings

Vissza a múltba   

IMDB - Év: 2013-napjainkig
Főszereplők: Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård
Kategória: Dráma, akció, történelem
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 4 évad jelent meg
Történet röviden: A 800-as éveki Norvégia otthont adott a vikingeknek, akik közül kitűnt Ragnar Lothbrok, ugyanis hódításai és felfedezései lévén az egész családja jelentős szerephez jutott.
Megjegyzés: Nagyon korrekt sorozat, szép karakterfejlődésekkel. Gyorsan le lehet darálni, az egész világ és a szereplők is nagyon érdekesek.

Hannibal

Hannibal the Cannibal   

IMDB - Év: 2013-2015
Főszereplők: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas
Kategória: Dráma, krimi
Hossz: Egy rész 40 perc, összesen 3 évados
Történet röviden: Will Graham részt vesz a rendőrségi nyomozásokban, mivel annyira együttérző, hogy képes rájönni, miért és hogyan ölte meg áldozatait a gyilkos. A történtek megemésztésében Dr. Hannibal Lector segít neki, akiről senki sem tudja, hogy maga is sorozatgyilkos.
Megjegyzés: Lassú, kegyetlen, de majdnem tökéletes. Ha másért nem, hát az utolsó öt percért megéri megnézni, mert az az egyik kedvenc jelenetem az összes sorozat közül.

Outlander

1743 vs 1945   

IMDB - Év: 2014-napjainkig
Főszereplők: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix
Kategória: Dráma, romantikus, sci-fi
Hossz: Egy rész 50 perc, eddig 2 évad jelent meg
Történet röviden: Claire és férje a II. világháború után Skóciába mennek feleleveníteni a házasságukat, mivel a háború alatt alig látták egymást. Ám Claire hirtelen eltűnik, és 1743-ban találja magát, ahol mindenki egy angol kémként tekint rá.
Megjegyzés: Lassú víz partot mos. A cselekmény nem túl gyors, de valahogy kerek az egész, és legfőképpen érdekes. A színészek fantasztikusak, az egyetlen, amit nehezen bírtam megszokni az az régimódi angol akcentus volt.

American Crime Story - 1. évad [Az O.J. Simpson-ügy]

Egyetlen kérdés: "Ő tette vagy nem?"   

IMDB - Év: 2016-2016
Főszereplők: Sterling K. Brown, Kenneth Choi, Christian Clemenson
Kategória: Dráma, krimi, biográfia
Hossz: Egy rész 50 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden: O. J. Simpson exfeleségét és annak új barátját brutális módon meggyilkolják. Minden nyom OJ-hez vezet, aki tagadja a vádakat, és esküszik, hogy ő nem lenne ilyenre képes. Igazat mond?
Megjegyzés: Azt hittem nem fog érdekelni. Hatalmasat tévedtem. Fenomenális show volt, ami minden ízében vérprofi, ráadásul a történet annyira fedi a valóságot, hogy olyan, mintha mi is megéltük volt a 90-es évek leghíresebb gyilkossági perét.

Fear The Walking Dead

Újrahasznosításból jeles   

IMDB - Év: 2015-től fut
Főszereplők: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane
Kategória: Dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden: A Walking Dead spin-offja, melyben egy új csapat sorsát ismerjük meg a zombiapokalipszisben.
Megjegyzés: Nem volt rossz, ennél rosszabbra számítottam egy spin-offnál. Az alap ugyanaz, itt viszont a zombitámadás első pillanatától kezdve nézzük a történéseket, ami ugye a tesósorozatnál kimaradt, ez pedig nagyon érdekes benne.

Scare PewDiePie

"I'm not having this!"   

IMDB - Év: 2016-tól fut
Főszereplők: Felix Kjellberg
Kategória: Vígjáték
Hossz: Egy rész 20 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden: PewDiePie tipikus hülyéskedései a következő szintre léptek: most nem a monitor előtt ülve játszik a kedvenc horrorjátékaival, hanem a valóságban.
Megjegyzés: Unaloműző, amiben Felix sikítozásait hallgathatjuk továbbra is. Mivel alapból bírom őt, ezért kíváncsi voltam erre a sorozatára. Bár imdb-n nagyon lehúzták, annyira azért nem rossz. Nehezebb pályákra számítottam, de a valóságban nem lehet pont ugyanúgy visszaadni a játékokat, mert még a végén belehalna.

Moonlight

A Szépség és a Szörnyeteg előfutára   

IMDB - Év: 2007-2008
Főszereplők: Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring
Kategória: Dráma, fantasy, krimi
Hossz: Egy rész 40 perc, összesen 1 évada volt
Történet röviden: Mick St. John magánnyomozóként kamatoztatja vámpíradottságait, miközben próbál egyre közelebb férkőzni egy szőke riporternőhöz.
Megjegyzés: Nagyon régóta ismerem a sorozatot, és többször láttam már. Természetesen megvannak benne az alap vámpírklisék, de nagyon szerethető sorozat, a mindössze 16 részét pedig akár 3 nap alatt is végignézhetjük.

Glee

Sztárok leszünk   

IMDB - Év: 2009-2015
Főszereplők: Lea Michele, Jane Lynch, Matthew Morrison
Kategória: Zenés dráma, vígjáték
Hossz: Egy rész 40 perc, összesen 6 évada van
Történet röviden: Egy középiskola meghirdeti a Glee klubot, ahova minden jó hanggal rendelkező diák beléphet, de mégsem teszi mindenki, hiszen egy ilyen társasághoz tartozni az iskola szemében gáz.
Megjegyzés: Tényleg ilyen egy amerikai iskola? Mert ha igen, az szomorú. Mindenesetre szórakoztató sorozat, gyönyörű dalokkal, butuska történettel, szerethető karakterekkel és érdekes témákkal.

Scream Queens

Vedd poénra   

IMDB - Év: 2015-től fut
Főszereplők: Emma Roberts, Lea Michele, Glen Powell
Kategória: Vígjáték, horror, krimi
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden:  A Kappa házat 20 éve egy szörnyű tragédia érte, aminek évfordulóján egy Vörös Ördögnek öltözött alak szedi áldozatait.
Megjegyzés: Nagyon szerettem, de mindenkinek tudnia kell, hogy ez egy idiótaság. Semmi értelme, üresfejű karakterek, a legtöbbük összeadni nem tudna, szóval minden garantált a migrénhez. Viszont ha nem veszed komolyan, hanem csak poénként nézed, akkor tetszeni fog, ahogy nekem is.

The Vampire Diaries

Szerelmi háromszögek   

IMDB - Év: 2009-től fut
Főszereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder
Kategória: Dráma, fantasy
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 7 évad jelent meg
Történet röviden: Elena élete gyökeresen felfordul, mert két vámpír érkezik a városba.
Megjegyzés: Ugyanaz, mint sok másik sorozatnál: az eleje király, a közepe elmegy, a végét pedig már maguk a forgatókönyvírók sem értik. De az első pár évad miatt megéri belekezdeni. Körülbelül a negyedik szezonnál adtam fel, ott egy kicsit túl sok lett a kuszálás, de azelőtt tényleg élveztem, bár a rengeteg szerelmi sokszög kicsit megterhelő.

The 100

Folytogató légkör   

IMDB - Év: 2014-től fut
Főszereplők: Eliza Taylor, Eli Goree, Thomas McDonell
Kategória: Dráma, Sci-fi
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 3 évad jelent meg
Történet röviden: Egy nukleáris háború elpusztította a Földet, ezért pár ezer ember az űrbe menekült, ahol egyre fogynak az erőforrások, ezért 100 rabot leküldenek a Földre, hogy megnézzék, élhető-e már a terület.
Megjegyzés: Az első két évad fantasztikus, a harmadik már kevésbé jön be, de mindenképpen megéri elkezdeni, mert az első pár bemelegítő lightos rész után igazi kalandot kapunk. A téma alapból érdekes, ami már önmagában félsiker.

Teen Wolf

Volt benne lendület   

IMDB - Év: 2011-től fut
Főszereplők: Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden
Kategória: Dráma, akció, vígjáték
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 5 évad jelent meg
Történet röviden: Scott és Styles egy hullát mennek megkeresni az erdőben, mikor megtámadják őket. Mindketten túlélik, de Scott a sebesülését követően már nem ugyanaz az ember marad.
Megjegyzés: Ez is tipikusan tiniknek szól, ami rendkívül lendületesen kezd, de a későbbi évadokban már nagy a zűrzavar, mintha a készítők is elvesztették volna a fonalat. Viszont a poénok, a szereplők és a történet maga megkívánja, hogy belekezdjünk.

Awkward.

Upsz...   

IMDB - Év: 2011-től fut
Főszereplők:  Ashley Rickards, Beau Mirchoff, Jillian Rose Reed
Kategória: Dráma, vígjáték
Hossz: Egy rész 20 perc, eddig 5 évad jelent meg
Történet röviden: Az örökké szürke Jenna félreérthető fürdőszobai balesetet szenved, ami pillanatok alatt a középpontba emeli őt, és egyik pillanatról a másikra, mindenki megismeri a nevét.
Megjegyzés: Tipikus tini vígjáték-dráma-románc sorozat, amiben van jópár állati poén, és mindenki felismeri magát az egyik karakterben. Szerethető. Nem mindig értettem egyet a történet alakulásával, de a sztori, főleg az eleje nagyon élvezhető.

Faking It

"Leszbikus vagyok"   

IMDB - Év: 2014-2016
Főszereplők: Katie Stevens, Gregg Sulkin, Bailey De Young
Kategória: Dráma, vígjáték
Hossz: Egy rész 20 perc, összesen 3 évados
Történet röviden: Két legjobb barátnő bármit megtenne, hogy népszerűek legyenek. Egészen odáig fajul a dolog, hogy leszbikusnak tettetik magukat az ügy érdekében.
Megjegyzés: Nagyon bírom a sorozatot. Feszeget pár olyan témát, amit más sorozat nem igazán, ennek ellenére vicces tud maradni. A két barátnőből az egyiknek nincs ki mind a négy kereke, ezért nehéz igazán élvezni a történetet, de kárpótol a többi szerethető karakter.

Game of Thrones

Vérprofi   

IMDB - Év: 2011-től fut
Főszereplők: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington
Kategória: Dráma, fantasy, kaland
Hossz: Egy rész 60 perc, eddig 6 évad jelent meg
Történet röviden: A vastrónon most Robert király ül, akinek a segítőjének a hirtelen halála egy végtelen láncreakciót indít el. Mindenki a trónviszályokra koncentrál, ahelyett hogy felfigyelnének arra, hogy hiába harcolnak a hatalomért, ha Északon olyan  erők gyülekeznek, amik ellen esélyük sincs nyerni, ha nem fognak össze.
Megjegyzés: Sárkányok és egyebek, mégis hihetetlen elképzelni, hogy ez csak egy történet, nem pedig történelem. A Tűz és Jég Dala a valaha volt egyik legjobb fantasy, ez a sorozat pedig méltó hozzá.

American Horror Story /5. évad/ - Hotel

Megéri belépni?   

IMDB - Év: 2015-2016 [Az AHS minden évada különálló történet.]
Főszereplők: Lady Gaga, Wes Bently, Sarah Paulson
Kategória: Horror, dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc
Történet röviden: A Hotel Cortez tárt karokkal vár minden kedves vendéget, de nem vállalunk felelősséget azért, ha álmodban meggyilkolnak.
Megjegyzés: Az első részek azt éreztették velem, hogy adjak új esélyt az AHS-nek, de sajnos ez az évad is leeresztett. Pedig mint az összes többiben, ebben is volt jó pár lehetőség. Mindenesetre ismét kaptunk néhány érdekes szálat, amik miatt érdekemes belevágni.

American Horror Story /4. évad/ - Freak Show

Egy kicsit ez, egy kicsit az   

IMDB - Év: 2014-2015 [Az AHS minden évada különálló történet.]
Főszereplők: Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson
Kategória: Horror, dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc
Történet röviden: Egy sorozatgyilkos bohóc, egy elkényesztetett piperkőc, és egy cirkuszi társaság, melynek minden egyes tagja  egy születési rendellenességgel élő ember.
Megjegyzés: Hiába a jó alaptörténet, ha a megvalósítás nem az igazi. Volt benne egy-két szál, ami betegesen jó volt (szó szerint), de kicsit sántított a sztori. Összességében jó, de sokkal többre lett volna képes.

American Horror Story /3. évad/ - Coven

Viselj feketét   

IMDB - Év: 2013-2014 [Az AHS minden évada különálló történet.]
Főszereplők: Jessica Lange, Emma Roberts, Sarah Paulson
Kategória: Horror, dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc
Történet röviden: Egy lány felfedezi, hogy különleges képességei vannak, majd csatlakozik a boszokányok társaságához, ahol folyamatosan megy a versengés, hogy ki legyen a következő Supreme.
Megjegyzés: Az első két évad után ez színtiszta csalódás volt. Kusza szálak, megválaszolatlan kérdések. Az évad nyíltan arra ment ki, hogy fiatal nézőket szerezzen az AHS, ami sikerült, de ez a széria rovására ment.

American Horror Story /2. évad/ - Asylum

All monsters are human   

IMDB - Év: 2012-2013 [Az AHS minden évada különálló történet.]
Főszereplők: Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson
Kategória: Horror, dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc
Történet röviden: Egy elmebeteg gyilkos van szabadlábon, aki az áldozatait nem csupán megöli, hanem ennél messzebbre megy. A rendőrség egy fiatal férfit gyanúsít, akit láncra vetve szállítanak Briarcliffbe, az elmegyógyintézetbe.
Megjegyzés: Az első évad igen magasra tette a lécet, amit a második könnyedén megugrott. Elképesztő történet, melyben megelevenedik a legrosszabb rémálmunk. Tökéletes történet egy hűvös őszi estéhez.

American Horror Story /1. évad/ - Murder House

Normal people scare me   

IMDB - Év: 2011-2012 [Az AHS minden évada különálló történet.]
Főszereplők: Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson
Kategória: Horror, dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc
Történet röviden: Los Angelesbe költözik a zűrös múltú család, ugyanis megvettek egy olyan házat, aminek az eddigi összes tulaja az áldozata lett.
Megjegyzés: Életem első sorozatcrush-a volt ez a széria. Kétszer néztem végig, és tervezem még többször elővenni, ami nálam ritkaságszámba megy. Az évad megtanítja, hogy nem minden arany, ami fénylik; miközben parádés alakításokat csodálhatunk. A történet csavarai pedig magukért beszélnek.

How I Met Your Mother

Fer... Fer... Fergeteges.   

IMDB - Év: 2005-2014
Főszereplők: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders
Kategória: Vígjáték
Hossz: Egy rész 20 perc, összesen 9 évada volt
Történet röviden: Ted leül két gyerekével, hogy elmesélje nekik, hogyan ismerte meg az édesanyjukat. De nem csak nagyvonalakban meséli el, hanem napról napra, minden kalandot a legjobb barátaival.
Megjegyzés: Szórakoztató, aranyos és vicces. Rengeteg életre szóló bölcsességet találhatunk benne, miközben nevetünk az életük különböző hihetetlen részein. 

iZombie

Az agyadért szeretlek   

IMDB - Év: 2015-től fut
Főszereplők: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli
Kategória: Krimi, vígjáték, dráma
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 2 évad jelent meg
Történet röviden: Liv zombiként a hullaházban dolgozik, ahol hozzájut az áldozatok agyához, amik segítségével nem csak életben marad, hanem látomásai lesznek a múltjukról, valamint az áldozatok személyiségét is felveszi, ami jópár vicces helyzetet szül.
Megjegyzés: Haláli! Dráma, krimi és vígjáték ötvözve, az utóbbi miatt mindig mosoly ül majd az arcodon. Ráadásul szeretem, ha különleges képességekkel nyomoznak, ráadásul Ravi megléte nagy pirospont.

The Shannara Chronicles

Gnómok, trollok, elfek és egyebek   

IMDB - Év: 2016-tól fut
Főszereplők: Austin Butler, Poppy Drayton, Ivana Baquero
Kategória: Kaland, sci-fi, fantasy
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden: A jövőben az elfek, trollok, gnómok és egyéb lények uralják a Földet. Sok-sok évszázaddal ezelőtt egy hatalmas fába zárták a démonok létezését, de a fa már haldoklik, ezért a népek összefognak a megmentéséért.
Megjegyzés: Hatalmas pozitív csalódás, mert nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog. Egy színes tanmese, ami nagyszerű helyszíneken játszódik, bár itt is meg kell jegyeznem, hogy a képi világ nem túl autentikus, de a szereplők szépsége sok nézőt fog vonzani.

Shadowhunters

A fiatal lányok imádni fogják   

IMDB - Év: 2016-tól fut
Főszereplők: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende
Kategória: Dráma, fantasy
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 1 évad jelent meg
Történet röviden: Az árnyvadászok társaságához csatlakozik Clary is, mikor anyja hirtelen eltűnésénél rájön, hogy ő sem egy átlagos ember.
Megjegyzés: Néha pörög, de néha meghalok a tinikliséktől, amivel sajnos igencsak tele van az amúgy könyvön alapuló Shadowhunters. Nagyon vártam, hogy megjelenjen a sorozat, de végülis csak unaloműzőként nézem. A képi világgal sem vagyok elégedett.

The Walking Dead

Fuss, vagy megeszlek   

IMDB - Év: 2010-től fut
Főszereplők: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Norman Reedus
Kategória: Dráma, thriller
Hossz: Egy rész 40 perc, eddig 6 évad jelent meg
Történet röviden: Az élőlények a Földön egy agresszív kór miatt gyakorlatilag kihalnak, mert a hullák minden élőt felzabálnak. Az apokalipszisben csak egy mód van a túlélésre: az összefogás.
Megjegyzés: Vannak benne mélypontok, de alapból izgalmas sorozat. A túlélés a tét, vagyis sokszor kell búcsút mondanunk a szereplőknek, ezért minden részben izgulhatunk, hogy vajon hogy alakul a csapat sorsa. Nekem rendületlenül az egyik kedvencem.

Penny Dreadful

Ezt direkt nekem gyártották?   

IMDB - Év: 2014-től fut
Főszereplők: Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green
Kategória: Horror, dráma, fantasy
Hossz: Egy rész 55 perc, eddig 3 évad jelent meg
Történet röviden: Egy amerikai lövész, egy felfedező, egy különc orvos és egy médium összefognak, hogy a 19. századi Londonban megtaláljanak egy elveszett lányt.
Megjegyzés: Ez a sorozat gyakorlatilag nekem készült, mert nincs más magyarázat arra, hogy mennyire eltalálták az ízlésem. Kellően sötét, kellően fantasy, tud ijesztő lenni, London, 1800-as évek, rejtélyek, cenzúráktól mentes, "kedves" műsor, ami rengeteg érdekes témát feszeget.

The Big Bang Theory

Csak ha nevetni vágysz   

IMDB - Év: 2007-től fut
Főszereplők: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco
Kategória: Vígjáték
Hossz: Egy rész 20 perc, eddig 9 évad jelent meg
Történet röviden: Shaldon (a világ legfurább embere), Leonard (az "átlagos" zseni), Howard (a szoknyapecér), és Raj (az india férfi, aki képtelen a nőkhöz beszélni) amúgy is érdekes életét még jobban feldobja a szomszédba költöző szőke lány, Penny.
Megjegyzés: Az egyetlen vígjáték, amin hangosan tudok nevetni. Körülbelül 150 részt láttam már, de mindig meg tud mosolyogtatni a sorozat humora.

 


Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME